Atentionare!

 Cele 7 (septe) Reguli de convietuire in block

 1. Opiniile exprimate aci nu apartin Fundatiei Gandirea. Alea oficiale sint pe site la www.gandirea.ro. Aici sint opiniile mele proprii si personale (stiu cai pleonasm).
 2. In privinta corectitudinii scrisului si exprimarii se aplica formula academica “Fuck the regulation” (The legend of 1900). Urasc institutia aia care se numeste abuziv Kakademia romana si regulile ei de KK. Stiu ca into zi o sami treaca supararea si o sa revin la scrierea corecta (?) gramatical si cu diacritice. Pana atunci om vide.
 3. Voi folosi TOATE cuvintele limbii romane care imi stau la dispozitie asa cum le-am invatat de la muma, de la buna me, din vecini, de pe strada si de oriunde am auzit romaneste.
 4. O sa scriu repede, CUM imi vine la mana si ce-mi vine in cap, cand am timp si chef. Sint un om vesel. Ma aprind repede. Nu va crispati! 😀
 5. In Politica o sa-mi dau cu parerea dupa cat am invatat si cetit prin sociologie, politologie, antropologie politica si alte stiinte deastea simandicoase pe care le-am intalnit la facultatea de istorie sau care mor interesat personal.
 6. No sa pun in blogroll pe unii care ma pun si ei in lista lor numa ca sa fak trafik sau mai stiu io ce alte motive de ras.
 7. Rekomandarile pe care o sa le fuk ma caracterizeaza. Aici nui nimik facut din complezenta. Permit orice comentariu. Pardon. M-am sucit. NU permit orice comentariu. Aici i dictatura nu democratie.


Comments 3

  1. Post
   Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *